26.04.2023.

Typhoon HIL

Predstavljamo ti svetskog tehnološkog lidera - kompaniju Tajfun HIL, koja dominira u oblasti sistema za testiranje i predsertifikaciju energetske elektronike putem metode "Controller Hardware-in-the-Loop (C-HIL)". Osim toga, mi smo i jedini proizvođači vertikalno integrisanih uređaja i sistema za ovu namenu, što nas čini jedinstvenim u industriji. Naši napori i tehnološke inovacije nagrađeni su nekoliko puta, što nas dodatno motiviše da nastavimo našu strastvenu misiju.

Naš razvojni tim okuplja talentovane pojedince koji dele ljubav prema energetskoj elektronici i elektronici uopšte. Uz njihovu stručnost i posvećenost, radimo na razvoju softvera, hardvera i matematičkog modelovanja. Naši inženjeri su ključni za rešavanje kompleksnih problema u energetskoj elektronici i automatizaciji testiranja.

U Tajfun HIL-u ceneći i podstičemo ljubav prema energetskoj elektronici, pružamo izazovan rad u podsticajnom okruženju. Uvereni smo da raznovrsnost i inovativnost naših timova doprinose uspehu i postizanju vrhunskih rezultata. Pored toga, nudimo mogućnost rada od kuće, putovanja i boravka u našim sedištima u Bostonu i Cirihu.

Na CodeFair događaju, pored studenata IT usmerenja, i studenti elektro usmerenja imaće priliku da čuju mnoge zanimljive i korisne informacije. 🤓 Verujemo da ćeš biti oduševljen/a prilikom da upoznaš svet energetske elektronike iz perspektive lidera u ovoj oblasti.

Ne propusti ovu jedinstvenu priliku! Označi datum u kalendaru: 📆 17. Maj | 🕚 10 - 16č | 📍 FTN. Pridruži nam se i otkrij kako možeš postati deo našeg tima koji oblikuje budućnost energetske elektronike! 🙌👩🏻‍🔬 Poseti codeference.org/cv i napravi prvi korak ka uspešnoj karijeri u Tajfun HIL-u!

Codeference Admin

Codeference Admin

Univerzalni autor svakog teksta. Adminski korisnik.

Ostavi Komentar

Popuni podatke ispod, obavezno ostavi svoj email i neko će ti odgovoriti.

Povezane Vesti