28.04.2023.

Heliant

Heliant je vodeća IT kompanija koja se ističe razvojem i implementacijom softverskih rešenja u zdravstvu i finansijama. Zahvaljujući doslednoj kvaliteti i brojnim uspešno realizovanim projektima, Heliant je postao prepoznatljivo ime i pouzdan partner na tržištu Srbije i regiona.

Sa ponosom možemo istaći da više od 80% lekara u Srbiji koristi Heliantov informacioni sistem, a broj krajnjih korisnika iz javnog i privatnog sektora prelazi 40.000. Naše softverske inovacije osmišljene su da unaprede efikasnost i kvalitet pružanja zdravstvenih usluga, dok u oblasti finansija omogućavaju bolje upravljanje i analizu podataka.

Heliant je posvećen stvaranju inspirativnog radnog okruženja za svoje buduće kolege. Timski duh, podrška i saradnja su ključne vrednosti koje negujemo. Naša radna atmosfera je dinamična, ali uvek sa naglaskom na prijateljski odnos među kolegama. Verujemo da se najbolji rezultati postižu kroz svestranost i međusobno učenje.

Pružamo svojim zaposlenima mogućnost rada od kuće, omogućavajući im fleksibilnost i ravnotežu između profesionalnog i privatnog života. Pored toga, razne beneficije su dostupne za naše timove kako bi im olakšali put ka uspešnoj i zadovoljavajućoj karijeri.

Na CodeFair događaju imaćete priliku da saznate više o Heliantovim projektima, vrednostima i timu koji stoji iza našeg uspeha. Označi datum u kalendaru: 📆 17. Maj | 🕚 10 - 16č | 📍 FTN. Nađi naš štand i upoznaj nas lično!

Ako želiš da postaneš deo naše uspešne priče i doprineseš inovacijama u zdravstvu i finansijama, ne propusti priliku! Poseti codeference.org/cv i ostavi svoj CV kako bismo zajedno gradili budućnost!

Codeference Admin

Codeference Admin

Univerzalni autor svakog teksta. Adminski korisnik.

Ostavi Komentar

Popuni podatke ispod, obavezno ostavi svoj email i neko će ti odgovoriti.

Povezane Vesti