27.04.2023.

Fiscal Solutions

Fiscal Solutions, vodeća IT kompanija u oblasti fiskalizacije, ponosno je na svom tržištu već 20 godina. Naša glavna delatnost obuhvata proizvodnju softvera za fiskalizaciju, dok istovremeno pružamo dodatne usluge poput konsultacija, kako tehničkih tako i pravnih, kao i pouzdane softverske podrške.

Naš tim čini skoro 70 stručnjaka iz različitih oblasti, uključujući softversko inženjerstvo, marketing, pravo i mnoge druge. Ponosimo se raznolikošću našeg tima, gde svaki član donosi svoje znanje i veštine kako bismo postigli vrhunske rezultate. Svake godine proširujemo svoj tim sa novim talentovanim pojedincima, čime se dodatno jača naša ekspertiza i inovativnost.

Fiscal Solutions pretežno posluje na inostranom, odnosno svetskom tržištu. Naši klijenti uključuju neka od najpoznatijih imena u maloprodajnoj industriji, kao što su IKEA, Jysk, Armani, Loreal, New Yorker i mnogi drugi. Ova uspešna saradnja potvrđuje našu posvećenost pružanju vrhunskih rešenja i pouzdane podrške svojim klijentima.

Ako te privlači rad u dinamičnom okruženju i saradnja sa velikim igračima u maloprodajnoj industriji, Fiscal Solutions je pravo mesto za tvoju karijeru! Naša kompanija nudi izazovne projekte i priliku za profesionalni i lični razvoj. Kroz rad u našem timu, imaš mogućnost da stekneš dragoceno iskustvo i unaprediš svoje veštine.

Prilika da nas upoznaš je na CodeFair događaju! Označi datum u kalendaru: 📆 17. Maj | 🕚 10 - 16č | 📍 FTN. Poseti naš štand i saznaj više o našim projektima, kulturi i mogućnostima koje pružamo. 🤓 Ne gubi vreme! Ostavi svoj CV na codeference.org/cv i započni svoju uspešnu karijeru u Fiscal Solutions!

Codeference Admin

Codeference Admin

Univerzalni autor svakog teksta. Adminski korisnik.

Ostavi Komentar

Popuni podatke ispod, obavezno ostavi svoj email i neko će ti odgovoriti.

Povezane Vesti